Home > Creatief met groenten > Cannelloni met zoete puntpaprikasaus
Cannelloni met zoete puntpaprikasaus

Cannelloni met zoete puntpaprikasaus

Aantal personen: 3 tot 4

Wat heb je nodig?

  • Cannelloni 8 stuks
  • Zoete puntpaprikasaus Boneur XL
  • Spinazie 300 gram
  • Ricotta 250 gram
  • 1 bolletje mozzarella
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze:

Was de spinazie en bak af in een klontje boter met peper. Laat vervolgens uitlekken in een zeef.

Meng de spinazie met de ricotta. Kruid af.

Doe het ricotta-spinazie mengsel in een spuitzak (of gebruik een lepel) en vul de cannelloni op.

Doe vervolgens een beetje saus op de bodem en leg de cannelloni’s op de saus. Giet de overige saus over de cannelloni (zorg dat deze goed bedekt zijn) en werk af met brokjes mozzarella.

Bak af in een voorverwarmde oven van 180 °C gedurende +-18 minuten.

Prik eens in de cannelloni’s met een mesje om te checken of ze perfect gaar zijn.

TIP: Neem de ovenschotel niet te groot, anders heb je te veel saus nodig

Dit recept samenstellen

Wenst u meer informatie over allergenen in onze bereidingen? Contacteer ons op +32 (0)476 87 92 14 of op info@boneur.be

Heeft u nog een vraag?

Stel ons je vraag per mail of bel ons op
voor persoonlijk advies.

Contact

Boneur by Celideux
Oekensestraat 20 - 8880 Sint-Eloois-Winkel
info@boneur.be - +32 (0)476 87 92 14

Ontvang de Boneur nieuwsbrief
 
© 2024 - Celideux - Privacy policy - Sitemap
Site by [SinDo]