Voor de Kaassaus:
Schenk de koude melk bij de geurige roux. Blijf geduldig doorroeren met een garde tot de saus pruttelt en bindt tot een gladde bechamelsaus. Neem de saus weg van de kookplaat en roer er eventueel een voorzichtig scheutje citroensap door. Breng de bechamel op smaak met peper en zout.
Een te dikke bechamel verdun je met wat extra melk. Roer de gemalen kaas door de warme bechamelsaus.
Laat de kaassaus niet meer koken en kruid ze naar smaak met wat versgeraspte nootmuskaat.
2. Warm de spinazie op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Stel de lasagne samen:
Maak laagjes : laagje zoete aardappelsaus, lasagnevel, spinazie, lasagnevel, kaassaus, lasagnevel, zoete aardappelsaus en eindig met de kaassaus
Bak 25 min tot 35 min af in een voorverwarmde op 160 °C
Klaar om te serveren!
Wenst u meer informatie over allergenen in onze bereidingen? Contacteer ons op +32 (0)476 87 92 14 of op info@boneur.be
Stel ons je vraag per mail of bel ons op
voor persoonlijk advies.
Boneur by Celideux
Oekensestraat 20 - 8880 Sint-Eloois-Winkel
info@boneur.be - +32 (0)476 87 92 14