Optioneel:
Snij de courgette overlangs in twee en verdeel de lengtes in 3 gelijke stukken. Kook deze 3 minuten en 30 seconden. Haal het vruchtvlees uit de courgette met een lepel – houd ‘de schillen’ apart want die gaan we straks vullen.
Laat het vruchtvlees uitlekken, hak het in kleine stukjes en voeg deze toe aan de zoete aardappelsaus. Kruid af met basilicum en citroenzeste volgens smaak en meng het mengsel tot een mooie massa. Vul de courgettes, werk af met brokjes feta en bak 10 min af op 160 °C
Optioneel: Kook de couscous en wat extra groenten en serveer samen.
Wenst u meer informatie over allergenen in onze bereidingen? Contacteer ons op +32 (0)476 87 92 14 of op info@boneur.be
Stel ons je vraag per mail of bel ons op
voor persoonlijk advies.
Boneur by Celideux
Oekensestraat 20 - 8880 Sint-Eloois-Winkel
info@boneur.be - +32 (0)476 87 92 14