Home > Creatief met groenten > Ovenschotel met zoete puntpaprikasaus, puree, bloemkoolsaus en geroosterde walnoten
Ovenschotel met zoete puntpaprikasaus, puree, bloemkoolsaus en geroosterde walnoten

Ovenschotel met zoete puntpaprikasaus, puree, bloemkoolsaus en geroosterde walnoten

Aantal personen: 4

Wat heb je nodig?

  • 800 gr puree (te vinden onder bijgerechten)
  • Zoete puntpaprikasaus Boneur XL
  • Bloemkool 800 gr
  • Amandelmelk
  • Walnoten 40 gram
  • Peper
  • Zout
  • Nootmuskaat

Bereidingswijze:

Kook de bloemkool goed gaar in kokend water. Giet het kookwater af. Mix de bloemkool met amandelmelk tot je een homogene massa bekomt. Kruid vervolgens af met peper, zout en nootmuskaat

Maak laagjes voor de ovenschotel: Puree op de bodem met daarop zoete puntpaprikasaus en bovenaan de bloemkoolsaus. Werk vervolgens af met grof gehakte walnoten. Bak 20 minuten tot 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.

Dit recept samenstellen

Wenst u meer informatie over allergenen in onze bereidingen? Contacteer ons op +32 (0)476 87 92 14 of op info@boneur.be

Heeft u nog een vraag?

Stel ons je vraag per mail of bel ons op
voor persoonlijk advies.

Contact

Boneur by Celideux
Oekensestraat 20 - 8880 Sint-Eloois-Winkel
info@boneur.be - +32 (0)476 87 92 14

Ontvang de Boneur nieuwsbrief
 
© 2024 - Celideux - Privacy policy - Sitemap
Site by [SinDo]