Home > Creatief met groenten > Zoete puntpaprikasaus, bieslooksaus en gemarineerde spitskool
Zoete puntpaprikasaus, bieslooksaus en gemarineerde spitskool

Zoete puntpaprikasaus, bieslooksaus en gemarineerde spitskool

Aantal personen: 4 pp

Wat heb je nodig:

- 10 pitabroodjes

- 1 spitskool

- Suikerwater (naar smaak)

- Dragonazijn (naar smaak)

- XL zoete puntpaprikasaus

- Bieslook vinaigrette (kopen in de winkel)

Bereidingswijze:

Snij de pitabroodjes voorzichtig voor 1/3 open, bestrijk de bovenkant van het pitabroodje met een beetje water. Verwarm de oven voor op 200 °C bak de pitabroodjes 3 tot 5 minuten af tot goudbruin.

Spitskool marineren met suikerwater, peper en dragonazijn, verwarm ondertussen de heerlijke zoete puntpaprikasaus.

Vul de pitabroodjes met zoete puntpaprikasaus, koude bieslook vinaigrette en de gemarineerde spitskool.

Heerlijk smullen maar!

Dit recept samenstellen

Wenst u meer informatie over allergenen in onze bereidingen? Contacteer ons op +32 (0)476 87 92 14 of op info@boneur.be

Heeft u nog een vraag?

Stel ons je vraag per mail of bel ons op
voor persoonlijk advies.

Contact

Boneur by Celideux
Oekensestraat 20 - 8880 Sint-Eloois-Winkel
info@boneur.be - +32 (0)476 87 92 14

Ontvang de Boneur nieuwsbrief
 
© 2024 - Celideux - Privacy policy - Sitemap
Site by [SinDo]