Home > Creatief met groenten > Zoete puntpaprikasaus met rijst, mais en zure room
Zoete puntpaprikasaus met rijst, mais en zure room

Zoete puntpaprikasaus met rijst, mais en zure room

Aantal personen: 4

Wat heb je nodig ?

  • 4 Zoete puntpaprika’s
  • Rijst Boneur (zie bijgerechten)
  • Zoete puntpaprikasaus 1 XL
  • Zure room 200 gram
  • Limoen 1  stuk
  • Basilicum
  • OMED olijfolie YUZU (zie smaakmakers)

Bereidingswijze:

Snij de paprika’s horizontaal in 2 en verwijder de zaadjes. Vul deze met de zoete puntpaprikasaus en bak 12 min af op 160 °C.

Zure room topping: meng de zure room met limoensap, limoen zeste, basilicum en voeg een scheutje OMED olijfolie toe.

Serveer de opgevulde paprika's warm en dresseer met de koude zure room topping

Dit recept is om duimen en vingers bij af te likken :)

Dit recept samenstellen

Wenst u meer informatie over allergenen in onze bereidingen? Contacteer ons op +32 (0)476 87 92 14 of op info@boneur.be

Heeft u nog een vraag?

Stel ons je vraag per mail of bel ons op
voor persoonlijk advies.

Contact

Boneur by Celideux
Oekensestraat 20 - 8880 Sint-Eloois-Winkel
info@boneur.be - +32 (0)476 87 92 14

Ontvang de Boneur nieuwsbrief
 
© 2024 - Celideux - Privacy policy - Sitemap
Site by [SinDo]