Homemade Happiness

"MET ONZE ARTISANALE EN GEZONDE GERECHTEN TOVEREN WE PUUR GELUK OP JOUW BORD"

Wij maken lekker en gezond eten makkelijk. Zo geniet je op elk moment van een complete maaltijd boordevol vitamines en smaak, ook wanneer je geen tijd of zin hebt om te koken. En wij, dat zijn Céline en mama Els. We zijn gek op koken en roeren al 4 jaar samen in de potten van Célideux, onze traiteurzaak die we nu herdoopten tot BONEUR by Célideux. Zo zetten we onze kennis van koken, onze passie voor artisanale lekkernijen en ons streven naar de puurste kwaliteit onverminderd verder. Onze keuken is vers, eerlijk en puur.

Boneur by Célideux, ons nieuwe concept om het jou nog makkelijker te maken

Onze ambachtelijke, kwalitatieve en (h)eerlijke gerechten zijn maar zo goed als de ingrediënten waarmee we ze bereiden. Daarom koken wij alleen maar met verse en lokale producten, zonder artificiële smaakmakers of bewaarmiddelen. En zonder compromissen op vlak van kwaliteit, versheid en originaliteit. Van boer tot bord. We selecteren onze groenten, versnijden ons vlees, plukken de kippen en draaien bergen gehaktballetjes...onze aanpak is zo puur als dat.

3 redenen om voor Boneur te kiezen:

1. Variatie en originaliteit

Van Vlaamse topfavorieten over verrassend nieuwe recepten waarin groenten de hoofdrol spelen tot handige bijgerechten, wij brengen variatie op je menu en laten je kiezen uit meer dan 20 gerechten.

2. Vers en kwaliteit

We werken met verse en lokale ingrediënten van producenten van bij ons en verfijnen of perfectioneren al onze recepten tot ze de rijke, intense en unieke smaakervaring bieden die jij verdient.

3. Simpel en gemakkelijk

We brengen onze verse en kant-en-klare bereidingen gekoeld en in handige vershoudboxen aan huis. Om direct op te warmen, in de koelkast te bewaren of om nog even in te vriezen, de keuze is aan jou. Liever ophalen? Dat kan met onze 24/7 afhaalservice.

Wenst u meer informatie over allergenen in onze bereidingen? Contacteer ons op +32 (0)476 87 92 14 of op info@boneur.be

Heeft u nog een vraag?

Stel ons je vraag per mail of bel ons op
voor persoonlijk advies.

Contact

Boneur by Celideux
Oekensestraat 20 - 8880 Sint-Eloois-Winkel
info@boneur.be - +32 (0)476 87 92 14

Ontvang de Boneur nieuwsbrief
 
© 2024 - Celideux - Privacy policy - Sitemap
Site by [SinDo]