Gehakt begint bij ons met de keuze van het vlees : wij kiezen voor Duroc d'olives varkensvlees dat magerder en malser is omdat de varkentjes gevoederd worden met olijfolie. Wij versnijden ons vlees, draaien en kruiden het zelf tot heerlijk gehakt om er vervolgens met de hand balletjes van te draaien alvorens ze lekker af te bakken. Met de bouillon van de gebakken balletjes werken we onze tomatensaus af! Zalig met onze smeuige aardappelpuree, feestelijk met een knapperig frietje of gewoon wat hipper met pasta of couscous.
Wij komen op vaste dagen bij uw langs.
Klik hier voor onze leverkalender.
Alle andere dagen kunt u terecht in onze afhaalbox.
FORMAAT *
S - Small: 1 grote eter of 2 kleine etertjes +/- 400 gr
M - Medium: 2 grote eters of 3 kleine eters/ 660 gr
L - Large: 3 grote of 4 kleine eters/ 900 gr
XL - Extra large: 4 grote of 5 kleine eters/ 1380 gr
Wenst u meer informatie over allergenen in onze bereidingen? Contacteer ons op +32 (0)476 87 92 14 of op info@boneur.be
Stel ons je vraag per mail of bel ons op
voor persoonlijk advies.
Boneur by Celideux
Oekensestraat 20 - 8880 Sint-Eloois-Winkel
info@boneur.be - +32 (0)476 87 92 14