Home > Klassiekers > De enige echte balletjes in tomatensaus
De enige echte balletjes in tomatensaus

De enige echte balletjes in tomatensaus

Gehakt begint bij ons met de keuze van het vlees : wij kiezen voor Duroc d'olives varkensvlees dat magerder en malser is omdat de varkentjes gevoederd worden met olijfolie. Wij versnijden ons vlees, draaien en kruiden het zelf tot heerlijk gehakt om er vervolgens met de hand balletjes van te draaien alvorens ze lekker af te bakken. Met de bouillon van de gebakken balletjes werken we onze tomatensaus af! Zalig met onze smeuige aardappelpuree, feestelijk met een knapperig frietje of gewoon wat hipper met pasta of couscous.

Wij komen op vaste dagen bij uw langs.
Klik hier voor onze leverkalender.
Alle andere dagen kunt u terecht in onze afhaalbox.

De enige echte balletjes in tomatensaus
M - Medium
€11.30
De enige echte balletjes in tomatensaus
L - Large
€14.60
De enige echte balletjes in tomatensaus
XL - Extra large
€21.80

FORMAAT *

M - Medium: 2 grote eters of 3 kleine eters/ 660 gr
L - Large: 3 grote of 4 kleine eters/ 900 gr
XL - Extra large: 4 grote of 5 kleine eters/ 1380 gr

Bijgerechten om het af te maken
Verse Frietjes 1 kg (voorgebakken)
Verse Frietjes 1 kg (voorgebakken)
Verse Puree 2 pp
Verse Puree 2 pp
Dornfelder Weingut Neiss Pfalz  (Duitsland) 2018
Dornfelder Weingut Neiss Pfalz (Duitsland) 2018

Intense kleur met purpere rand, aroma's van braambessen, crème de cassis, ...

Heeft u nog een vraag?

Stel ons je vraag per mail of bel ons op
voor persoonlijk advies.

Contact

Boneur by Celideux
Oekensestraat 20 - 8880 Sint-Eloois-Winkel
info@boneur.be - +32 (0)56 19 42 74

Ontvang de Boneur nieuwsbrief
 
© 2021 - Celideux - Privacy policy - Sitemap
Site by [SinDo]